Week van het werkgeluk: training Breinwijzer

Wil je meer geluk in je werk krijgen? Effectiever en efficiënter werken kan hierbij helpen. Ook kan het helpen om voor je gevoel met de juiste dingen bezig te zijn in plaats van de verkeerde. In de training ‘Breinwijzer voor medewerkers’ komen beide aspecten aan bod. Je gaat eerst na waar je energie in wilt steken en vervolgens hoe je dit zo slim mogelijk kunt doen.

Je krijgt inzicht in de werking van het brein, neuroplasticiteit en de invloed van stress. Daarna leer je hoe je de regie pakt en je prioriteiten bepaalt. Ook je mentale fitheid komt in deze training aan bod, zoals de invloed van ontspaning, je bioritme en slapen. Kortom, na afloop van deze training weet je hoe je je eigen koers bepaalt en mentaal fit blijft!

De eerstvolgende uitvoering start op 3 oktober.

Voor praktische informatie en inschrijving, zie Het Opleidingspaspoort. Schrijf je in en meld je vervolgens aan voor de uitvoering (event) van jouw keuze.

Let op! Alle leeractiviteiten, aangeboden in het Opleidingspaspoort zijn centraal gefinancierd. Als je niet tijdig annuleert, worden onnodig kosten gemaakt. Lees meer over de annulerings- en gebruikersvoorwaarden.