Wat bedoel je? Training Verbindend Communiceren

Heb je weleens een gesprek dat moeizaam verloopt? Dat je de ander niet begrijpt en de ander jou niet? Dit maken we allemaal weleens mee. Maar, hoe zorg je ervoor dat je in een gesprek in verbinding blijft met je gesprekspartner en oog hebt voor elkaars behoeften en belangen en ook erachter komt wat die behoeften en belangen zijn? 

Verbindend communiceren

In deze training ga je aan de slag met gespreksvaardigheden voor (lastige) gesprekken. Je leert herkennen welke gesprekken moeilijk verlopen en wat de reden daarvoor is. Daarnaast ga je aan de slag met het stellen van open en empathische vragen om de belangen van anderen te achterhalen. Door deze training leer je hoe je kunt sturen in gesprekken naar een gezamenlijke gedragen oplossing. Hiermee draag je bij aan een sociaal, veilig en inclusief (werk)klimaat.

De volgende uitvoering start op 19 november in De Resident. 

Voor praktische informatie en inschrijving, zie het Opleidingspaspoort. 
Schrijf je in en meld je vervolgens aan voor de uitvoering (event). 
 

Let op! Alle leeractiviteiten, aangeboden in het Opleidingspaspoort zijn centraal gefinancierd. Als je niet tijdig annuleert, worden onnodig kosten gemaakt. Lees meer over de annulerings- en gebruikersvoorwaarden.